Bli medlem

Vill du bidra till ett rikare kammarmusikliv i Göteborg? Välkommen att teckna medlemskap i Göteborgs Kammarmusikförening!

Som medlem får du rabatterat pris till konserterna, vårt generalprogram i postlådan i början av hösten, samt mailutskick i god tid till varje konsert. Var och en som är intresserad av föreningens verksamhet och vill stödja den kan bli medlem.
 Medlemmar blir bjudna till föreningens årsmöte och väljer styrelsen. Som medlem kan man ställa förslag beträffande föreningens verksamhet och härigenom påverka repertoar och repertoarpolicy.

Årsavgifter FÖR MEDLEMSKAP SÄSONGEN 2018/2019:

Enskild medlem 250 kr
Familjemedlemskap 400 kr
Företagsmedlem 500 kr
Säsongsabonnemang inkl. medlemskap 800 kr (entré till samtliga konserter ingår)
Plusgirokonto: 53 96 34-6
Fyll i formuläret nedan för att bli medlem, eller skicka ett mail till info@goteborgskammarmusikforening.se

BILjettpriser

Medlem 100 kr
Icke medlem
Ungdomar och studerande
Studenter vid HSM
fritt inträde

Vid familjekonserten:
Medlem 50 kr, icke medlem 100 kr, barn upp till 12 år fritt inträde
Biljetter till våra konserter säljs vid entrén från en timme före konsertens början.