Om föreningen

Sedan starten år 2000 har Göteborgs Kammarmusikförening erbjudit fantastiska artister och underbar musik, från äldre skatter ur vårt nästan gränslösa kulturarv till nya, blivande klassiska favoriter. Varje år ges 7-8 konserter.

Ambitionen är att locka såväl vana kammarmusikälskare som att fånga in nya lyssnare till våra konserter, samt vara en levande mötesplats för både musiker och publik där vi tillsammans kan dela våra upplevelser av kammarmusikens magi.

Göteborgs Kammarmusikförening stöds av Statens kulturråd genom Kammarmusikförbundet, Olof och Caroline Wijks utdelningsfond, Högskolan för scen och musik vid Göteborgs Universitet och Kultur Göteborg.

TILLGÄNGLIGHETSINFORMATION

Konsertlokalerna på Artisten är alla belägna i entréplan och lätt tillgängliga för rörelsehindrade. Sjöströmsalen är utrustad med hörselslinga (s.k.C-slinga). För fordon med handikapptillstånd finns parkering omedelbart utanför huvudentrén.

Föreningens styrelse
säsongen 2017/2018