Mats Bergström och Göran Söllscher, gitarr


426 71 Västra Frölunda, Sverige

Älvsborgs kyrka

mån 19:00

Observera! Du behöver visa Vaccinationsbevis före konserten!
Regeringen har beslutat att vaccinationsbevis kan införas för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december 2021.

Detta innebär att alla över 18 år som ska besöka en av våra konserter från och med den 1 december 2021 behöver visa ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimera sig i samband med insläppet. Vaccinationsbeviset kan visas digitalt i din telefon eller utskrivet på papper.

Två av våra mest folkkära och uppskattade gitarrister strålar samman på scen i ett mästerligt möte.

Göran Söllscher räknas som en av världens ledande gitarrister. Förutom oräkneliga konsertframträdanden har han gjort ett tjugotal skivinspelningar för Deutsche Grammophon.

Mats Bergström är ett aktat namn i musikkretsar långt utanför Sveriges gränser och har en enastående musikalisk bredd. Han har både setts och hörts tillsammans med till exempel Anne Sofie von Otter, Georg Riedel, Mahler Chamber Orchestra och London Sinfonietta.

I Älvsborgs kyrka finns begränsat med parkeringsmöjligheter. 11:ans spårvagn, hållplats Hagen, är ett smidigt sätt att ta sig dit! (ca 25 min från centrum)

Mats Bergström. Foto: Karl Melander
Göran Söllscher

 

Konsertinformation

Älvsborgs kyrka
Hagens Kapellväg 6
426 71 Västra Frölunda
Sverige